Slynger

Kontakt mig på slynger@heidilykholt.dk eller via sms på 20660005 hvis du ønsker at købe Skildpadden.

Skildpadden grå med turkis

Pris: 600 kr,-

Skildpadden orange

Pris: 500 kr,-

Skildpadden sort med blå

Pris: 600 kr,-

Skildpadden havblå

Pris: 600 kr,-

Skildpadden sort med hvid

Pris: 600 kr,-

Skildpadden grøn UDSOLGT

Skildpadden grå med pink

Pris: 600 kr,-

Skildpadden light

Pris: 500 kr,-

SKILDPADDEN – den lette og ergonomiske slynge.
• Blød og dejlig kvalitet i GOTS-certificeret økologisk bomuld.
• Super smart og funktionel lomme
• Smart design med pyntestikninger i kontrastfarve.
• Blød polstring i hovedstøtten samt på udvalgte steder i stropperne.

Skildpadden er en gennemtænkt Mei Tai bæresele, hvor komforten, ergonomien og designet er i top.
En Mei Tai er bygget op af et bærestykke, to hoftestropper og to skulderstropper.

Min Skildpadde skiller sig bla. ud ved at have et bredere bærestykke og skulderstropper der er brede og vinklet for max comfort. Bærestykket er desuden ekstra langt, så det til den kan bruges i mange år. Mens barnet er lille smøger man den bare op en gang for neden. En Skildpadde er derfor en langtidsinvestering.
Du kan nemt og bekvemt bære dit barn i en Skildpadde Mei Tai ~ optimalt fra ca 4 måneder til du ikke har brug for at bære mere. Der er ingen vægt eller aldersbegrænsning!

Skildpadden fåes i to varianter:
– Den originale i kraftig kvalitet og polstring – perfekt til selv ret store børn og langvarig brug. Den originale har desuden længere stropper, og kan uden problemer nå rundt to gange selvom du bruger store størrelser.
GOTS-certificeret økologisk bomuld
– Light udgaven som er lettere og tyndere og perfekt til fx rejsebrug, da den er kølig i varmen og fylder mindre. Usprøjtet bomuld.

Den oprindelige Skildpadde er designet af Heidi Lykholt og senere hen forbedret i et samarbejde mellem Louise Hemmingsen og Mette Bloch

Instruktioner

Hvorfor bære sit barn?

Fordele ved slyngebrug…
Da jeg var en af de første til at bruge slynge i DK i 2003, mødte jeg stor skepsis, men i dag har de fleste fået øjnene op for hvor fantastisk en slynge er. 🙂
Der er rigtig mange fordele for både mor, far og barn.
Her har jeg prøvet at samle nogle af dem.

Det er praktisk!
Du kan være tæt på dit barn, uden at du behøver at opgive en aktiv hverdag.
Du kan nemt og diskret amme i slyngen, hvilket er særlig smart, når du er “på farten” med barnet.
Du kan nemt have barnet med, også steder hvor det er svært at komme frem med barne eller klapvogn.
Du får hænderne fri til, blandt andet at tage dig af ældre søskende.

Børn der bæres mere græder mindre!
Babyer, der bæres, græder halvt så meget som andre babyer. Mindre gråd betyder mindre stress for barn (og forældre) og giver mere tid til indlæring.
Den tætte kontakt gør det lettere at reagere på barnets signaler, inden det begynder at græde. Mange børn sover desuden længere tid af gangen, når de får lov til at sove i slyngen – specielt de første måneder. Barnet bliver trygt ved søvnen og kan som regel sove overalt.

Opfylder behovet for tæt kontakt!
For et spædbarn er det en stor omvæltning at komme fra det trygge miljø i livmoderen og ud i verden. At blive båret i en slynge, gør overgangen nemmere for barnet. I slyngen, hvor barnet ligger tæt omsluttet, oplever barnet de samme bevægelser, lyde og den samme tryghed og varme, som det kender fra livmoderen.
Tæt kropskontakt er et stort behov hos spædbarnet, og hjælper den lille med at få styr på vejrtrækning, fordøjelse og hjertefrekvens, der alle er umodne systemer hos den nyfødte.
Tæt kontakt mellem mor og barn stimulerer mælkeproduktionen, og når du bærer dit barn, styrker du også de følelsesmæssige bånd mellem jer.

Den bedste stimulation for dit barn!
Når du bærer dit barn, har det mulighed for at deltage i de ting du laver, og bliver på denne måde involveret i familiens aktiviteter og samtaler.
Babyer bruger meget tid i slynge på, at bare være stille og opmærksomme på deres omgivelser. Dette giver optimale betingelser for indlæring samt udvikling af sociale og sproglige evner. Man får mange flere oplevelser i slyngen end fra bunden af en barnevogn!
Slyngebørn, der har fået opfyldt deres behov for tæt kontakt, bliver ofte mere selvstændige og udadvendte end andre børn.

Godt for barnets motoriske udvikling!
At blive båret meget øger barnets kropsbevidsthed. Den konstante bevægelse fremmer barnets hjerneudvikling. Det indre øre stimuleres, hvilket fremmer barnets balance og motoriske udvikling. Bevægelsen hjælper også luft til at passere hurtigere gennem tarmsystemet.
Jo mere du bærer dit barn, jo mindre tid tilbringer det med at ligge på ryggen. Herved mindsker du risikoen for fladt baghovede eller skævt kranie.
En slynge støtter hele barnets krop, så det ikke hviler hele sin vægt i bækkenet, og er derfor langt bedre for barnets ryg end den traditionelle bæresele.

Sidst men ikke mindst… Det er fantastisk hyggeligt og dejligt for mor, far og barn!!

Forretningsbetingelser

Bestilling
Find den ønskede vare og kontakt mig med oplysninger om navn og leveringsadresse.
Din bestilling bliver først afsendt, når jeg har modtaget betaling samt navn og adresse.

Betaling
Du kan vælge at betale via MobilePay til 20660005 eller via bankoverførsel til 84010001139536

Levering
Jeg sender varer senest dagen efter din bestilling.
Den bliver leveret til en pakkepost i nærheden af dig.
Leveringstid 1-4 hverdage hvis ikke der opstår forsinkelser.

Forsendelsespriser indenfor Danmark:
Forsendelse koster kr. 50,- hvilket dækker indpakning og fragt

Fortrydelsesret:
Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varerne.
Hvis du fortryder købet, eller ønsker at bytte til en anden vare, skal du indenfor de 14 dage give besked på mail eller pr. sms.
Herefter har du endnu 14 dage til at returnere varen, gerne vedlagt en seddel, hvor du angiver årsagen til returneringen eller eventuelt hvilken vare, du ønsker at bytte til.
Når jeg har modtaget returvaren, tilbagefører jeg penge for varen, fratrukket fragtomkostninger samt eventuel værdiforringelse af varen.
Du må prøve og undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Man kan sige, at du må undersøge varen på samme måde, som man har lov til i en fysisk forretning. Brug af varen udover dette kan medføre værdiforringelse, men du må stadig gerne returnere varen.
Ved udnyttelse af fortrydelsesretten, afholder du selv omkostningen til returnering. Jeg anbefaler, at du sender varen som pakke, da det er dit ansvar, at varen når frem til mig.

Reklamationsret:
Jeg giver dig i overensstemmelse med købeloven 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du inden for denne periode, kan klage over fejl og mangler på produktet, såfremt fejlen ikke skyldes fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd. Du skal klage inden for en rimelig tid efter du opdager fejlen. Ønsker du at reklamere over en vare, sendes den til mig, vedlagt en beskrivelse af problemet. Hvis jeg anser din klage for berettiget, refunderer jeg dine udgifter til forsendelse.

Andre klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Heidilykholt.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mail adresse slynger@heidilykholt.dk

Du er altid velkommen til at kontakte mig:
Hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte mig på slynger@heidilykholt.dk eller via sms på 20660005 – her svarer jeg på spørgsmål indenfor få dage.